El enigma de la Stevia: aún queda mucho por descubrir
Stevia is a plant from South America that is cultivated in various regions. It contains a sweet component called steviol glycosides that make it a low-calorie sweetener. The use of Stevia has increased, but there is stilluncertainty about its long-term effects on human health. The WHO (2022) recomme...
Saved in:
Main Author: | Enriquez Ramos, Juan Diego |
---|---|
Format: | Digital |
Language: | spa |
Published: |
UNIVERSIDAD ANTONIO NARIÑO
2024
|
Online Access: | https://revistas.uan.edu.co/index.php/saywa/article/view/1817 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
The mystery of Stevia: there is still much to discover
By: Enriquez Ramos, Juan Diego
Published: (2024) -
Estudio computacional de los componentes mayoritarios de la estevia (Esteviosido y Rebaudiósido A) y su interacción con metales iónicos de interés bioquímico
By: Enriquez Ramos, Juan Diego, et al.
Published: (2024) -
Análisis de la hoja de stevia y la importancia de asociar a los productores con el fin de generar oferta exportable en el departamento del Meta
By: Morales Benavides, Aurelio, et al.
Published: (2021) -
Duelo y Estilos de Apego en Jóvenes Universitarios que Atraviesan por una Ruptura Amorosa
By: Rivera Rodríguez, Juan Diego
Published: (2023) -
Apoyo ingenieril en los diferentes proyectos establecidos por la alcaldía y planeación del municipio de Gámeza, Boyacá
By: Botia Fagua, Juan Diego
Published: (2022)