Actividad antimicrobiana in vitro de Naringina frente a patógenos de la cavidad oral. Revisión sistemática
Pathogenic and opportunistic microorganisms in the oral cavity microbiota cause localized and spreading infections in the body. Citrus fruit bioflavonoids such as naringin have several important properties, including antimicrobial properties. What is the research evidence for antimicrobial activity...
Saved in:
Main Authors: | Ochoa, Freddy Alexander, Portillo Angarita, Olger Camilo |
---|---|
Other Authors: | Sánchez Villamil, Juana Patricia |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5815 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Efecto antibacteriano del aceite esencial de Cocos nucifera frente a Streptococcus mutans
By: Suárez Castro, Guadalupe Isabel, et al.
Published: (2023) -
Resistencia antimicrobiana de enterococcus faecalis. Revisión de la literatura
By: Rojas Espitia, Sebastián, et al.
Published: (2021) -
Revisión de literatura de la bacterioterapia en la inhibición del crecimiento del Streptococcus mutans
By: Alfonso Zabala, Kathleen Julieth, et al.
Published: (2021) -
Acción Antimicrobiana de los Aceites Naturales Sobre el Streptococcus Mutans: Una revisión Sistemática
By: Collazos Guillen, Kimberly Juleidy, et al.
Published: (2021) -
Actividad inhibitoria de romero y propóleo sobre streptococcus mutans y lactobacillus acidofillus
By: Vásquez Quijano, Adiel Alberto, et al.
Published: (2022)