Guia Tecnica Para La Obtención De Leche De Calidad A Nivel De Ganadería
Milk is characterized by being a food of high nutritional value, providing the world population with vitamins, minerals and protein substances, among others. Its origin is generally found in ruminant species such as cattle, goats and buffaloes, however, bovine milk is the one that demands greater co...
Saved in:
Main Author: | Moreno Gallego, Kevin Stwar |
---|---|
Other Authors: | Vargas Ortiz, Francisco Javier |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2024
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9216 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Estudio Para Establecer La Frecuencia De Presentación De Cristales En Caninos Y Felinos De La Clínica De La Universidad Antonio Nariño Entre Los Años 2017 Al 2019
By: Muñoz Barón, Laura Natalia, et al.
Published: (2024) -
Evaluación Zoometrica De Bovinos Bon Y Romosinuano Como Modelo De Gestión De La Información Para Asocriollo (Actividades Realizadas En Trabajo De Grado Como Pasantía En Ganaderías De Asocriollo)
By: Vega Arevalo, Nicolas Felipe, et al.
Published: (2024) -
Aplicación móvil Android para gestión de empleados, de bovinos e informes sobre la producción de leche de la hacienda Indonesia.
By: Fonseca Camargo, Juan Camilo, et al.
Published: (2022) -
Tecnica Quirurgica Esplenectomia En Canino Macho Durante La Pasantía En Una Clínica Veterinaria En Bogotá
By: Sierra López, Catherine Johana
Published: (2024) -
Resistencia De Los Nematodos Gastrointestinales En Bovinos A Los Antihelmínticos Ivermectina Y Albendazol En Tres Fincas Del Municipio De Cabrera Cundinamarca
By: Alejo Cortes, Sebastian
Published: (2024)