Plan de negocios para la creación de un restaurante de hamburguesas artesanales en la ciudad de Santa Marta
In order to meet the expectations of the fast-food consumer, a business model is structured that bets on the creation of a company that will produce and market artisan hamburgers in the city of Santa Marta, which will be prepared with a diversity of traditional ingredients. that will be very pleasin...
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Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2023
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author | Navarro Galeano, Carlos Arturo Núñez Maestre, Jhonatan Emilio |
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description | In order to meet the expectations of the fast-food consumer, a business model is
structured that bets on the creation of a company that will produce and market artisan
hamburgers in the city of Santa Marta, which will be prepared with a diversity of traditional
ingredients. that will be very pleasing to the end customer.
This is a product that belongs to the gastronomic sector, and it has been driven by the
need to introduce a new concept to the traditional care schemes regarding the preparation of
traditional fast food in the city of Santa Marta. The company intends to focus on the quality
of the product and also on a functional, operational and commercial model, seeking in a
transversal way the conquest of our customer segment.
This research is of a mixed type, since it covers both types of qualitative and
quantitative research to structure this business plan. For this, primary and secondary sources
of information will be used, which will allow the effective development of the prospectus.
At the institutional level, this research is developed following the guidelines of the
Organizational Management area |
format | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
id | repositorio.uan.edu.co-123456789-8465 |
institution | Repositorio Digital UAN |
language | spa |
publishDate | 2023 |
publisher | Universidad Antonio Nariño |
record_format | dspace |
spelling | repositorio.uan.edu.co-123456789-84652024-10-09T22:35:37Z Plan de negocios para la creación de un restaurante de hamburguesas artesanales en la ciudad de Santa Marta Navarro Galeano, Carlos Arturo Núñez Maestre, Jhonatan Emilio Restrepo Lobo, Miguel Enrique Comida rápidas, Artesanal, Innovación, Gastronomía Fast food, Artisanal, Innovation, Gastronomy In order to meet the expectations of the fast-food consumer, a business model is structured that bets on the creation of a company that will produce and market artisan hamburgers in the city of Santa Marta, which will be prepared with a diversity of traditional ingredients. that will be very pleasing to the end customer. This is a product that belongs to the gastronomic sector, and it has been driven by the need to introduce a new concept to the traditional care schemes regarding the preparation of traditional fast food in the city of Santa Marta. The company intends to focus on the quality of the product and also on a functional, operational and commercial model, seeking in a transversal way the conquest of our customer segment. This research is of a mixed type, since it covers both types of qualitative and quantitative research to structure this business plan. For this, primary and secondary sources of information will be used, which will allow the effective development of the prospectus. At the institutional level, this research is developed following the guidelines of the Organizational Management area Con el fin de satisfacer las expectativas del consumidor de comidas rápidas, se estructura un modelo empresarial que le apuesta a la creación de una empresa que produzca y comercialice hamburguesas artesanales en la ciudad de santa marta, las cuales estarán preparadas con una diversidad de ingredientes tradicionales que serán de mucho agrado para el cliente final. Este es un producto que pertenece al sector gastronómico, y el mismo ha sido impulsado por la necesidad de introducir un concepto novedoso a los esquemas tradicionales de atención en lo que concierne a la elaboración de comida rápida tradicional en la ciudad de Santa Marta. La empresa pretende enfocarse en la calidad del producto y también en un modelo funcional, operativo y comercial, buscando de manera transversal la conquista del cliente objetivo. La presente investigación es de tipo mixto, puesto que abarca los dos tipos de investigación cualitativa y cuantitativa para estructurar este plan de negocio. Para ello se emplearán fuentes primarias y secundarias de información, las cuales permitirán el desarrollo efectivo del prospecto. A nivel institucional la presente investigación se desarrolla siguiendo los lineamientos del área de Gestión de las organizaciones. Administrador(a) de Empresas Pregrado Presencial Proyecto 2023-08-14T23:54:13Z 2023-08-14T23:54:13Z 2023-06-05 Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) info:eu-repo/semantics/acceptedVersion http://purl.org/coar/resource_type/c_7a1f http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/8465 Arias, C., & amp; Gómez, E. (2014). Biblioteca digital universidad del Valle. Obtenido de http://bibliotecadigital.univalle.edu.co/ Departamento Administrativo Nacional de Estadística - DANE. (4 de Octubre de 2019). Resultados del Censo Nacional de Población y Vivienda 2018. Magdalena. https://www.dane.gov.co/files/censo2018/informacion-tecnica/presentacionesterritorio/191004-CNPV-presentacion-Magdalena.pdf Espinosa, R. (2017, 13 mayo). BENCHMARKING: qué es, tipos, etapas y ejemplos. https://robertoespinosa.es/2017/05/13/benchmarking-que-es-tipos-ejemplos/ MBA Online - Mundo de las Finanzas (2022, 26 de mayo) Plan financiero: qué es y cómo hacerlo https://www.master-mbaonline.com/finanzas/plan-financiero/ Yolanda Hidrobo chaparro (2004) Plan de negocio para la creación de hamburguesas y comidas rapidas Yuyo’s Ayala montes (2020) Plan de negocio para la producción de hamburguesas artesanales las diablas https://www.studocu.com/pe/document/instituto-idat/derecho-de-trabajo/2020-plannegocio-las-diablas/16417054 Plan de Negocios para la creación de un restaurante “Klug´s Hamburguers” fischborn, Klug, paez (2016) Klug’s hamburguers https://repository.cesa.edu.co/bitstream/handle/10726/1545/ADM2016- 00347.pdf?sequence=6&isAllowed=y Garcia (2017) Plan de negocio para la creación de un restaurante de hamburguesas saludables en la ciudad de Bogotá https://bdigital.uexternado.edu.co/entities/publication/12dd2092-5fd9-436e-bda8- d910e23d1f50 Camargo (2018) Plan de negocio para la creación de una empresa dedicada a la fabricación de hamburguesas artesanales en la ciudad de Bogotá D.C https://repository.uamerica.edu.co/bitstream/20.500.11839/7863/1/804043-2020-IGE.pdf Uniminuto de Bogotá, Colombia. Leal, Montoya, Ortiz, rivera (2021) Hamburguesas saludables – veggie búrguer https://www.studocu.com/co/document/corporacion-universitaria-minuto-dedios/estructura-de-un-plan-de-negocios/actividad-4-plan-de-negocio/27542645 instname:Universidad Antonio Nariño reponame:Repositorio Institucional UAN repourl:https://repositorio.uan.edu.co/ spa Acceso abierto Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0) https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ info:eu-repo/semantics/openAccess http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 application/pdf application/pdf application/pdf application/pdf Santa Marta, Colombia Universidad Antonio Nariño Administración de empresas Facultad de Ciencias Económicas y Administrativas Santa Marta |
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