Centro Gastronómico Cultural En El Municipio De San Agustín Como Fortalecimiento Del Turismo Y El Patrimonio Cultural En El Departamento Del Huila.
The gastronomy in Huila has had a deeply rooted connotation through the different existing cultures, which have been characterized depending on the region, where in some places they have been used and considered elements of an immaterial nature for which the opportunity to appropriate this cultural...
Saved in:
Main Author: | Pérez Losada, Anyi Lorena |
---|---|
Other Authors: | Artunduaga Guio, Gina Paola |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2023
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/7884 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Plan de negocio para la creación de una hamburguesería artesanal con enfoque gastronómico global en la ciudad de Santa Marta
By: Estrada Correa, Diana Carolina, et al.
Published: (2024) -
Plan de negocio para la creación de un restaurante saludable con base de aguacates en la ciudad de santa marta
By: Ayala Maury, Ronald Alberto, et al.
Published: (2024) -
Ruta gastronómica en Municipios aledaños a Cúcuta
By: Carvajal Rincón, Paola Lizeth, et al.
Published: (2021) -
Plan de negocios para la creación de un restaurante de hamburguesas artesanales en la ciudad de Santa Marta
By: Navarro Galeano, Carlos Arturo, et al.
Published: (2023) -
Plan de Negocio para la creación del restaurante DAEBAK especializado en comida Coreana
By: Manjarrez Martinez laura Marcela, et al.
Published: (2024)