Móldelos sistémicos de validación formal y ergonómica en los mangos de los cuchillos utilizados en el porcionado de cárnicos
This degree project is carried out with the purpose of validating the shape of the handle of the knife based on data and studies on users suffering from diseases musculoskeletal injuries caused by repetitive movements in the hand and doll in the meat portioning activity.
Saved in:
Main Author: | Bernal Triana, Yeimar Edurado |
---|---|
Other Authors: | Barriga Monroy, Jorge Alexander |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2023
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/7507 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Identificación del lenguaje formal de la cultura material orfebre muisca a través de la semiótica
By: Bejarano Mora, Juan Sebastian
Published: (2023) -
E- Commerce, hacia una nueva realidad: estudio de caso en la ciudad de Villavicencio
By: Medina Alvarez, Luisa Vanessa, et al.
Published: (2021) -
Plan comunitario de riesgos como estrategia educativa no formal dirigido a comunidades urbanas no planificadas: Community Risk Plan as a Non-formal Education Strategy Aimed at Unplanned Urban Communities
By: Rosales-Veítia, José, et al.
Published: (2024) -
Community Risk Plan as a Non-formal Education Strategy Aimed at Unplanned Urban Communities: Plan comunitario de riesgos como estrategia educativa no formal dirigido a comunidades urbanas no planificadas
By: Rosales-Veítia, José, et al.
Published: (2024) -
Impacto de la aplicación del régimen simple de tributación frente a la informalidad en Colombia desde el año 2019 al 2022.
By: Gómez Olivera, Sofía
Published: (2023)