APA (7th ed.) Citation

Hernández Pardo, M. E., Pérez Márquez, L. S., & Restrepo Lobo, M. E. (2022). Plan de Negocio para el Montaje y la Creación del Restaurante “Museo Tradición”, especializado en comida típica local en la Ciudad de Santa Marta Magdalena. Universidad Antonio Nariño.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Hernández Pardo, Marily Ester, Laila Samira Pérez Márquez, and Miguel Enrique Restrepo Lobo. Plan De Negocio Para El Montaje Y La Creación Del Restaurante “Museo Tradición”, Especializado En Comida Típica Local En La Ciudad De Santa Marta Magdalena. Universidad Antonio Nariño, 2022.

MLA (9th ed.) Citation

Hernández Pardo, Marily Ester, et al. Plan De Negocio Para El Montaje Y La Creación Del Restaurante “Museo Tradición”, Especializado En Comida Típica Local En La Ciudad De Santa Marta Magdalena. Universidad Antonio Nariño, 2022.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.
  • Editorial
  • CRAI
  • Repositorio
  • Libros