Arquitectura móvil: módulo transformable de productos de origen con el fin de promover el turismo gastronómico de la achira
The following work recognizes the potential of typical foods, but also the lack of promoting gastronomic tourism so that products of origin of the department of Huila can be promoted, in which fast food franchise models have reduced the opportunity of value of native foods. As mentioned with the abo...
Saved in:
Main Author: | Puentes Chavarro, Juanita Stella |
---|---|
Other Authors: | Romero Apráez, Carlos Andrés |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6538 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Tres prototipos de arquitectura efímera como experiencia cultural y turística en el departamento del Huila
By: Perdomo Collazos, Juan David
Published: (2021) -
Propuesta De Diseño Terminal De Transportes Mariquita-Tolima
By: Pérez Barreto Cristian David
Published: (2023) -
Referentes técnicos para el diseño de módulos de atención móvil para mitigar las necesidades básicas del habitante de calle en Bucaramanga, Santander.
By: Martínez Cáceres, Sandra Patricia
Published: (2023) -
El transporte por cables y su papel en la movilidad urbana sostenible
By: Quintero González, Julián, et al.
Published: (2016) -
The cable transport and its role in sustainable urban mobility
By: Quintero González, Julián, et al.
Published: (2021)