“Estudio de exportación de queso desde san Vicente del Caguán, Caquetá con destino a Estados Unidos”
The main reason why this project was proposed is the profitability offered by the commercialization of cheeses, since the high demand in the city allows us to identify that production can be increased and expand, not only in Colombia but in different countries, this the project consists of launching...
Saved in:
Main Authors: | Rojas Quintero, Juana Valentina, Sanabria Collazos, Estefany Katherine |
---|---|
Other Authors: | Campo Barrios, Manuel Alejandro |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6305 https://www.portafolio.co/negocios/consumo-de-queso-sigue-creciendo-en-colombia530645 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Proyecto de exportacion de piña colombiana a cesena, Italia
By: Aldana Andrade, Valery Stefhany
Published: (2021) -
Plan De Negocio Para La Creación De Una Empresa De Licor Artesanal A Base De Uchuva
By: Castiblanco Ramírez, Lili Katherine
Published: (2024) -
Trans-Caguán Terminal Ecoeficiente Para San Vicente Del Caguán
By: Liscano Morales, Christian Javier
Published: (2024) -
Diseño de un sistema de control interno para la empresa Apoyo agrícola de la costa S.A.S. en la cuidad de Santa Marta
By: Montes Lopez, Nevis Camila
Published: (2021) -
Oportunidades de negocio para la empresa Accesorios y Válvulas Apolo S.A.S, en el país del Ecuador
By: Cruz Rubiano, Karina
Published: (2021)