Tecnologías aplicadas al Cultivo de Cacao Fino de Aroma en el Departamento de Santander para Exportación a Estados Unidos
The department of Santander, has great factors that make it stand out for maintaining its cocoa productions at the top, managing to sustain an exceptional harvest and post-harvest process, because it has been identified as a major producer at national level, it has also managed to stand out for its...
Saved in:
Main Author: | Vega López, Carmen Yuliana |
---|---|
Other Authors: | Benavides Bastidas, Andrea |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6094 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica
By: Gonzalez Escobar, Maria Alejandra, et al.
Published: (2022) -
Plan de exportación de cacao desde el municipio de Pauna Boyacá hacia el mercado New Orleans Estados Unidos
By: Puentes Albarracin, Erika Tatiana, et al.
Published: (2024) -
Proyecto de factibilidad para exportar cacao en polvo hacia el mercado de Pensilvania-Estados Unidos.
By: Sierra Grijalba, Paula Alejandra, et al.
Published: (2023) -
Análisis Económico de las Exportaciones de Cacao en Colombia durante el periodo 2010-2020
By: Cobaleda Lasso, Luis Gabriel
Published: (2022) -
Plan exportador de cacao procedente de Coper, Boyacá
By: Reyes Nieto, Danna Katherine
Published: (2021)