Plan de negocio para la creación de una repostería especializada en personas con enfermedades diabéticas y sobrepeso en Santa Marta
The idea of developing this project arises from the reality we are going through. Currently in society, diabetes constitutes a very high percentage of death, according to the WHO (World Health Organization) in Colombia, the death rate from Diabetes for 2020 was 18.27, in this way according to the st...
Saved in:
Main Authors: | Tejeda Rangel, Brian José, Vargas Ortiz, Yisselth Andrea |
---|---|
Other Authors: | Pérez Quesada, Edgar |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5964 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Plan de Negocios BON APPETIT
By: Ariza Hernandez Marisol
Published: (2024) -
Plan de Negocios Bon Appetit
By: Ariza Hernandez, Marisol
Published: (2024) -
Plan de Negocios para Estudio de Factibilidad de Creación de un Restaurante de Comida especializada para Diabéticos en la ciudad de Santa Marta
By: Sulvaran Jaraba, Javier Enrique
Published: (2021) -
Caracterización de pacientes con retinopatía diabética en Bogotá D.C 2019
By: León Huertas, Diana Marcela
Published: (2021) -
Proyecto para la creación de una empresa de venta de brownies ¨sweet brownie¨ en la ciudad de Santa Marta
By: Caceres Jimenez, Daniel Andres, et al.
Published: (2021)