Determinación Del Costo De Producción Del Yogur Casero En La Microempresa Orlandia “Un Mundo De Lácteos”, Mediante La Metodología De Costo Por Procesos

In the present work, the study of costs generated in the production of the yogurt, that is why the following title is proposed for the object of study: Determination of the Production cost of yogurt in the Orlandia microenterprise "A world of dairy products" in Neiva (Huila), through the p...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Gil Avendaño, Angie Paola, Castro Lozada, María Michell
Otros Autores: Correa López, Héctor Fabio
Formato: Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización)
Lenguaje:spa
Publicado: Universidad Antonio Nariño 2022
Materias:
Acceso en línea:http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5806
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
Descripción
Sumario:In the present work, the study of costs generated in the production of the yogurt, that is why the following title is proposed for the object of study: Determination of the Production cost of yogurt in the Orlandia microenterprise "A world of dairy products" in Neiva (Huila), through the process cost methodology; microenterprise dedicated to the production and marketing of dairy products.
  • Editorial
  • CRAI
  • Repositorio
  • Libros