Diseño de un prototipo de secador de ajo por convección forzada, para la empresa Sabor y Sazón Ajo Boyacense S.A.S.

In the search to implement a more agile and efficient production process that contributes to reducing the time it takes to carry out a cycle and in turn increases current sales, the project tries to help the company “Sabor y Sazón, Ajo Boyacense” to improve the production process through the design...

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Detalles Bibliográficos
Autores principales: Fonseca Basto, Julieth, Pulido Nova, Joan Sebastián
Otros Autores: Rojas Moreno, Omar Franklin
Formato: Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización)
Lenguaje:spa
Publicado: Universidad Antonio Nariño 2021
Materias:
Acceso en línea:http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/4635
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Descripción
Sumario:In the search to implement a more agile and efficient production process that contributes to reducing the time it takes to carry out a cycle and in turn increases current sales, the project tries to help the company “Sabor y Sazón, Ajo Boyacense” to improve the production process through the design of a prototype dryer, for this it was necessary to characterize the garlic drying curve and size the machine.
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