Modelo de negocio a través de la metodología canvas: instant food
In the following work, the idea of a virtual restaurant based on the canvas methodology will be developed, in order to explore the current needs and preferences of the consumer; in this way, two surveys will be carried out to know the judgment and opinion of their experience about nutrition and tech...
Saved in:
Main Authors: | Barreto Fúnez, Fabian, Ramos Neva, Mayerli Tatiana |
---|---|
Other Authors: | Montaña, Bibiana |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2021
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/1777 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Estado del arte de modelos de innovación: Modelo Canvas y Design Thinking
By: Vargas Castelblanco, Mónica Alejandra
Published: (2021) -
Plan de Negocios para Estudio de Factibilidad de Creación de un Restaurante de Comida especializada para Diabéticos en la ciudad de Santa Marta
By: Sulvaran Jaraba, Javier Enrique
Published: (2021) -
Plan de negocio joyería Gracia
By: Guerra Barbosa, Paula Sofia, et al.
Published: (2021) -
Plan De Negocios Para La Apertura De Una Microempresa “Rodamientos Y Bolineras Nel” Ubicada En Bogotá
By: Quesada Acosta, Valentina, et al.
Published: (2022) -
Propuesta De Comercio Electrònico Para La Empresa Comercializadora De Productos Y Servicios Para Mascotas, PETCOL
By: Torres Quevedo, Daniela
Published: (2022)