Plan exportador de cacao procedente de Coper, Boyacá
Colombia has climatic and land conditions, ideal fields for the production of fine-grain, soft cocoa and an excellent aroma. Therefore, in the world and within international trade; This product, especially Colombian, is recognized for being of high quality, as is Colombian Coffee, except that cocoa...
Saved in:
Main Author: | Reyes Nieto, Danna Katherine |
---|---|
Other Authors: | Sánchez, Oscar Iván |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2021
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/1656 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Plan de exportación de cacao desde el municipio de Pauna Boyacá hacia el mercado New Orleans Estados Unidos
By: Puentes Albarracin, Erika Tatiana, et al.
Published: (2024) -
Estudio de Prefactibilidad para la Exportación de Manteca de Cacao desde Ibagué (Colombia) hacia Países Bajo
By: Moreno Bocanegra, Jeisson Alexander, et al.
Published: (2023) -
Proyecto de factibilidad para exportar cacao en polvo hacia el mercado de Pensilvania-Estados Unidos.
By: Sierra Grijalba, Paula Alejandra, et al.
Published: (2023) -
Análisis de las Exportaciones de Cacao Colombiano entre 2012 y 2023 como Producto Emergente de la Economía del País
By: Cobos Rodríguez, Miguel Ángel
Published: (2025) -
Plan de Internacionalización para la empresa ‘Taller de cerámicas pflorez’ del municipio de Ráquira, Boyacá
By: Atarà Martínez, Yurley Johana
Published: (2021)