Desarrollo de un producto alimenticio innovador derivado del cacao para fomentar el reconocimiento del territorio y la diversidad de Colombia mediante el diseño de experiencia.
This project consists of a work where industrial design acts as a promoter for the recognition of the national territory and its diversity from cultural, geographic and natural aspects. Villa Rica, Tolima is a municipality with a warm climate where cocoa, soursop, guava, passion fruit, and others ar...
Saved in:
Main Author: | Pava Téllez, Tomás Camilo |
---|---|
Other Authors: | Castro Pardo, Iván Darío |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2021
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/1513 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
- Similar Items
-
Optimización Del Proceso De Recepción De Mercancía Local En Dollarcity
By: Forero Ospina, Cristian Camilo
Published: (2024) -
Propuesta de un modelo de medición de competitividad para la infraestructura básica de la ciudadela parque industrial de Duitama
By: Hincapié Moyano, Santiago, et al.
Published: (2021) -
Impacto de la competitividad de la empresa Atunera Seatech, a la luz de la capacitación al recurso humano en el desarrollo local de la ciudad de Cartagena
By: Espitia Argüello, Alvaro Javier, et al.
Published: (2021) -
Architectural heritage and tradition in Pueblos Mágicos of Tapalpa and San Sebastián del Oeste, Jalisco.
By: Rivero Silva, Carpóforo
Published: (2021) -
Patrimonio arquitectónico y tradición en los Pueblos Mágicos de Tapalpa y San Sebastián del Oeste, Jalisco
By: Rivero Silva, Carpóforo
Published: (2015)