Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp

The Aquaculture sector in the last 10 years has increased significantly, going from produce 82,622 tons of meat products including tilapia, trout, cachama, shrimp and others native species to produce 179,351 tons, representing an increase of 216%, according to data of the Ministry of agriculture for...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Monroy Bonilla, Uriel Andrés
Other Authors: Juan Carlos, Morales
Format: Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización)
Language:spa
Published: Universidad Antonio Nariño 2022
Subjects:
Online Access:http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6992
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
_version_ 1812647276203474944
author Monroy Bonilla, Uriel Andrés
author2 Juan Carlos, Morales
author_facet Juan Carlos, Morales
Monroy Bonilla, Uriel Andrés
author_sort Monroy Bonilla, Uriel Andrés
collection DSpace
description The Aquaculture sector in the last 10 years has increased significantly, going from produce 82,622 tons of meat products including tilapia, trout, cachama, shrimp and others native species to produce 179,351 tons, representing an increase of 216%, according to data of the Ministry of agriculture for 2020. The per capita consumption of the country was 8.8 kilograms of fish per person per year and 17,569 tons of meat were destined for export. Tilapia, Trout and Shrimp for a value of 92.4 million dollars. (Minagriculture, 2020).
format Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización)
id repositorio.uan.edu.co-123456789-6992
institution Repositorio Digital UAN
language spa
publishDate 2022
publisher Universidad Antonio Nariño
record_format dspace
spelling repositorio.uan.edu.co-123456789-69922024-10-09T22:47:53Z Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp Monroy Bonilla, Uriel Andrés Juan Carlos, Morales Ávila Sierra, Mildred Alimentos, Peces, Reversión Sexual, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp Food, Fish, Sexual Reversal, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp The Aquaculture sector in the last 10 years has increased significantly, going from produce 82,622 tons of meat products including tilapia, trout, cachama, shrimp and others native species to produce 179,351 tons, representing an increase of 216%, according to data of the Ministry of agriculture for 2020. The per capita consumption of the country was 8.8 kilograms of fish per person per year and 17,569 tons of meat were destined for export. Tilapia, Trout and Shrimp for a value of 92.4 million dollars. (Minagriculture, 2020). El sector Acuícola en los últimos 10 años ha aumentado significativamente, pasando de producir 82.622 toneladas de productos cárnicos entre tilapia, trucha, cachama, camarón y otras especies nativas a producir 179.351 toneladas, representando un aumento del 216%, según datos del Ministerio de agricultura para el 2020. El consumo per cápita del país fue de 8.8 kilogramos de pescado por persona al año y se destinaron para exportación 17.569 toneladas de carne de Tilapia, Trucha y Camarón por un valor de 92.4 millones de dólares. (Minagricultura, 2020). Médico(a) Veterinario(a) Pregrado Presencial Pasantía 2022-09-29T23:59:23Z 2022-09-29T23:59:23Z 2022-06-15 Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) info:eu-repo/semantics/acceptedVersion http://purl.org/coar/resource_type/c_7a1f http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6992 instname:Universidad Antonio Nariño reponame:Repositorio Institucional UAN repourl:https://repositorio.uan.edu.co/ spa Acceso abierto Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0) https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ info:eu-repo/semantics/openAccess http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 application/pdf application/pdf application/pdf Universidad Antonio Nariño Medicina Veterinaria Facultad de Medicina Veterinaria Bogotá - Circunvalar
spellingShingle Alimentos, Peces, Reversión Sexual, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp
Food, Fish, Sexual Reversal, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp
Monroy Bonilla, Uriel Andrés
Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp
title Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp
title_full Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp
title_fullStr Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp
title_full_unstemmed Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp
title_short Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp
title_sort evaluacion de dos alimentos comerciales para la reversion sexual en larvas de oreochromis niloticus y oreochromis spp
topic Alimentos, Peces, Reversión Sexual, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp
Food, Fish, Sexual Reversal, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp
url http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6992
work_keys_str_mv AT monroybonillaurielandres evaluaciondedosalimentoscomercialesparalareversionsexualenlarvasdeoreochromisniloticusyoreochromisspp
  • Editorial
  • CRAI
  • Repositorio
  • Libros