Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp
The Aquaculture sector in the last 10 years has increased significantly, going from produce 82,622 tons of meat products including tilapia, trout, cachama, shrimp and others native species to produce 179,351 tons, representing an increase of 216%, according to data of the Ministry of agriculture for...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6992 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
_version_ | 1812647276203474944 |
---|---|
author | Monroy Bonilla, Uriel Andrés |
author2 | Juan Carlos, Morales |
author_facet | Juan Carlos, Morales Monroy Bonilla, Uriel Andrés |
author_sort | Monroy Bonilla, Uriel Andrés |
collection | DSpace |
description | The Aquaculture sector in the last 10 years has increased significantly, going from
produce 82,622 tons of meat products including tilapia, trout, cachama, shrimp and others
native species to produce 179,351 tons, representing an increase of 216%, according to data
of the Ministry of agriculture for 2020. The per capita consumption of the country was 8.8 kilograms
of fish per person per year and 17,569 tons of meat were destined for export.
Tilapia, Trout and Shrimp for a value of 92.4 million dollars. (Minagriculture, 2020). |
format | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
id | repositorio.uan.edu.co-123456789-6992 |
institution | Repositorio Digital UAN |
language | spa |
publishDate | 2022 |
publisher | Universidad Antonio Nariño |
record_format | dspace |
spelling | repositorio.uan.edu.co-123456789-69922024-10-09T22:47:53Z Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp Monroy Bonilla, Uriel Andrés Juan Carlos, Morales Ávila Sierra, Mildred Alimentos, Peces, Reversión Sexual, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp Food, Fish, Sexual Reversal, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp The Aquaculture sector in the last 10 years has increased significantly, going from produce 82,622 tons of meat products including tilapia, trout, cachama, shrimp and others native species to produce 179,351 tons, representing an increase of 216%, according to data of the Ministry of agriculture for 2020. The per capita consumption of the country was 8.8 kilograms of fish per person per year and 17,569 tons of meat were destined for export. Tilapia, Trout and Shrimp for a value of 92.4 million dollars. (Minagriculture, 2020). El sector Acuícola en los últimos 10 años ha aumentado significativamente, pasando de producir 82.622 toneladas de productos cárnicos entre tilapia, trucha, cachama, camarón y otras especies nativas a producir 179.351 toneladas, representando un aumento del 216%, según datos del Ministerio de agricultura para el 2020. El consumo per cápita del país fue de 8.8 kilogramos de pescado por persona al año y se destinaron para exportación 17.569 toneladas de carne de Tilapia, Trucha y Camarón por un valor de 92.4 millones de dólares. (Minagricultura, 2020). Médico(a) Veterinario(a) Pregrado Presencial Pasantía 2022-09-29T23:59:23Z 2022-09-29T23:59:23Z 2022-06-15 Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) info:eu-repo/semantics/acceptedVersion http://purl.org/coar/resource_type/c_7a1f http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6992 instname:Universidad Antonio Nariño reponame:Repositorio Institucional UAN repourl:https://repositorio.uan.edu.co/ spa Acceso abierto Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0) https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ info:eu-repo/semantics/openAccess http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 application/pdf application/pdf application/pdf Universidad Antonio Nariño Medicina Veterinaria Facultad de Medicina Veterinaria Bogotá - Circunvalar |
spellingShingle | Alimentos, Peces, Reversión Sexual, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp Food, Fish, Sexual Reversal, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp Monroy Bonilla, Uriel Andrés Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp |
title | Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp |
title_full | Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp |
title_fullStr | Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp |
title_full_unstemmed | Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp |
title_short | Evaluación de dos alimentos comerciales para la reversión sexual en larvas de Oreochromis Niloticus Y Oreochromis Spp |
title_sort | evaluacion de dos alimentos comerciales para la reversion sexual en larvas de oreochromis niloticus y oreochromis spp |
topic | Alimentos, Peces, Reversión Sexual, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp Food, Fish, Sexual Reversal, Oreochromis Niloticus, Oreochromis Spp |
url | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6992 |
work_keys_str_mv | AT monroybonillaurielandres evaluaciondedosalimentoscomercialesparalareversionsexualenlarvasdeoreochromisniloticusyoreochromisspp |