Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica

The purpose of this pre-feasibility study is to determine the feasibility of exporting cocoa beans from the department of Tolima to Belgium, where we want to take advantage of the conditions offered by this country due to its chocolate tradition, in addition to the characteristics and benefits provi...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Gonzalez Escobar, Maria Alejandra, Trujillo Urueña, Maria Angelica
Other Authors: Góngora Higuera, William Eduardo
Format: Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización)
Language:spa
Published: Universidad Antonio Nariño 2022
Subjects:
Online Access:http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6097
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
_version_ 1812648478970478592
author Gonzalez Escobar, Maria Alejandra
Trujillo Urueña, Maria Angelica
author2 Góngora Higuera, William Eduardo
author_facet Góngora Higuera, William Eduardo
Gonzalez Escobar, Maria Alejandra
Trujillo Urueña, Maria Angelica
author_sort Gonzalez Escobar, Maria Alejandra
collection DSpace
description The purpose of this pre-feasibility study is to determine the feasibility of exporting cocoa beans from the department of Tolima to Belgium, where we want to take advantage of the conditions offered by this country due to its chocolate tradition, in addition to the characteristics and benefits provided by the national product known as fine aroma, which makes it recognized worldwide for its quality and natural origin.
format Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización)
id repositorio.uan.edu.co-123456789-6097
institution Repositorio Digital UAN
language spa
publishDate 2022
publisher Universidad Antonio Nariño
record_format dspace
spelling repositorio.uan.edu.co-123456789-60972024-10-09T23:23:05Z Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica Gonzalez Escobar, Maria Alejandra Trujillo Urueña, Maria Angelica Góngora Higuera, William Eduardo Cacao en grano, Exportación, Viabilidad, Tradición, Chocolate, Fino aroma. Cocoa beans, Export, Viability, Tradition, Chocolate, Fine aroma. The purpose of this pre-feasibility study is to determine the feasibility of exporting cocoa beans from the department of Tolima to Belgium, where we want to take advantage of the conditions offered by this country due to its chocolate tradition, in addition to the characteristics and benefits provided by the national product known as fine aroma, which makes it recognized worldwide for its quality and natural origin. El presente estudio tiene como propósito investigativo determinar la prefactibilidad de la exportación de Cacao en grano producido en Colombia, desde Ibagué – Tolima hacia el mercado europeo, específicamente al belga, en donde se quiere aprovechar las condiciones que ofrece el país debido a la tradición chocolatera que lo precede, adicional a esto, las características y beneficios que ofrece el producto nacional conocido como fino aroma que hacen que sea reconocido a nivel mundial por su calidad, debido a su origen natural Profesional en Comercio Internacional Pregrado Presencial Proyecto 2022-03-07T14:41:02Z 2022-03-07T14:41:02Z 2021-11-30 Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) info:eu-repo/semantics/acceptedVersion http://purl.org/coar/resource_type/c_7a1f http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6097 instname:Universidad Antonio Nariño reponame:Repositorio Institucional UAN repourl:https://repositorio.uan.edu.co/ spa Acceso abierto Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0) https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ info:eu-repo/semantics/openAccess http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 application/pdf application/pdf application/pdf Belgica Universidad Antonio Nariño Comercio Internacional Facultad de Ciencias Económicas y Administrativas Ibagué
spellingShingle Cacao en grano, Exportación, Viabilidad, Tradición, Chocolate, Fino aroma.
Cocoa beans, Export, Viability, Tradition, Chocolate, Fine aroma.
Gonzalez Escobar, Maria Alejandra
Trujillo Urueña, Maria Angelica
Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica
title Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica
title_full Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica
title_fullStr Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica
title_full_unstemmed Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica
title_short Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica
title_sort estudio de prefactibilidad para la exportacion de cacao en grano al mercado de belgica
topic Cacao en grano, Exportación, Viabilidad, Tradición, Chocolate, Fino aroma.
Cocoa beans, Export, Viability, Tradition, Chocolate, Fine aroma.
url http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6097
work_keys_str_mv AT gonzalezescobarmariaalejandra estudiodeprefactibilidadparalaexportaciondecacaoengranoalmercadodebelgica
AT trujillouruenamariaangelica estudiodeprefactibilidadparalaexportaciondecacaoengranoalmercadodebelgica
  • Editorial
  • CRAI
  • Repositorio
  • Libros