Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica
The purpose of this pre-feasibility study is to determine the feasibility of exporting cocoa beans from the department of Tolima to Belgium, where we want to take advantage of the conditions offered by this country due to its chocolate tradition, in addition to the characteristics and benefits provi...
Saved in:
Main Authors: | , |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6097 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
_version_ | 1812648478970478592 |
---|---|
author | Gonzalez Escobar, Maria Alejandra Trujillo Urueña, Maria Angelica |
author2 | Góngora Higuera, William Eduardo |
author_facet | Góngora Higuera, William Eduardo Gonzalez Escobar, Maria Alejandra Trujillo Urueña, Maria Angelica |
author_sort | Gonzalez Escobar, Maria Alejandra |
collection | DSpace |
description | The purpose of this pre-feasibility study is to determine the feasibility of exporting
cocoa beans from the department of Tolima to Belgium, where we want to take advantage of
the conditions offered by this country due to its chocolate tradition, in addition to the
characteristics and benefits provided by the national product known as fine aroma, which
makes it recognized worldwide for its quality and natural origin. |
format | Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) |
id | repositorio.uan.edu.co-123456789-6097 |
institution | Repositorio Digital UAN |
language | spa |
publishDate | 2022 |
publisher | Universidad Antonio Nariño |
record_format | dspace |
spelling | repositorio.uan.edu.co-123456789-60972024-10-09T23:23:05Z Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica Gonzalez Escobar, Maria Alejandra Trujillo Urueña, Maria Angelica Góngora Higuera, William Eduardo Cacao en grano, Exportación, Viabilidad, Tradición, Chocolate, Fino aroma. Cocoa beans, Export, Viability, Tradition, Chocolate, Fine aroma. The purpose of this pre-feasibility study is to determine the feasibility of exporting cocoa beans from the department of Tolima to Belgium, where we want to take advantage of the conditions offered by this country due to its chocolate tradition, in addition to the characteristics and benefits provided by the national product known as fine aroma, which makes it recognized worldwide for its quality and natural origin. El presente estudio tiene como propósito investigativo determinar la prefactibilidad de la exportación de Cacao en grano producido en Colombia, desde Ibagué – Tolima hacia el mercado europeo, específicamente al belga, en donde se quiere aprovechar las condiciones que ofrece el país debido a la tradición chocolatera que lo precede, adicional a esto, las características y beneficios que ofrece el producto nacional conocido como fino aroma que hacen que sea reconocido a nivel mundial por su calidad, debido a su origen natural Profesional en Comercio Internacional Pregrado Presencial Proyecto 2022-03-07T14:41:02Z 2022-03-07T14:41:02Z 2021-11-30 Trabajo de grado (Pregrado y/o Especialización) info:eu-repo/semantics/acceptedVersion http://purl.org/coar/resource_type/c_7a1f http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6097 instname:Universidad Antonio Nariño reponame:Repositorio Institucional UAN repourl:https://repositorio.uan.edu.co/ spa Acceso abierto Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0) https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ info:eu-repo/semantics/openAccess http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 application/pdf application/pdf application/pdf Belgica Universidad Antonio Nariño Comercio Internacional Facultad de Ciencias Económicas y Administrativas Ibagué |
spellingShingle | Cacao en grano, Exportación, Viabilidad, Tradición, Chocolate, Fino aroma. Cocoa beans, Export, Viability, Tradition, Chocolate, Fine aroma. Gonzalez Escobar, Maria Alejandra Trujillo Urueña, Maria Angelica Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica |
title | Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica |
title_full | Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica |
title_fullStr | Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica |
title_full_unstemmed | Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica |
title_short | Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica |
title_sort | estudio de prefactibilidad para la exportacion de cacao en grano al mercado de belgica |
topic | Cacao en grano, Exportación, Viabilidad, Tradición, Chocolate, Fino aroma. Cocoa beans, Export, Viability, Tradition, Chocolate, Fine aroma. |
url | http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6097 |
work_keys_str_mv | AT gonzalezescobarmariaalejandra estudiodeprefactibilidadparalaexportaciondecacaoengranoalmercadodebelgica AT trujillouruenamariaangelica estudiodeprefactibilidadparalaexportaciondecacaoengranoalmercadodebelgica |