Propuesta De Fortalecimiento Para La Empresa Postres De´Li
The following business plan is aimed at the company Desserts De’Li, which produces and sells desserts in the city of Bogotá with innovative products such as exclusive flavors in the market, through which it seeks to implement innovation processes with new proposals in presentations and in unique exp...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Tesis/Trabajo de grado - Monografía - Pregrado |
Language: | Español |
Published: |
Universidad Antonio Nariño
2025
|
Subjects: | |
Online Access: | https://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/12130 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
_version_ | 1831063282935398400 |
---|---|
author | Guzman Pineda, Jeiwerd |
author2 | Buitrago Perilla, Omar Ferney |
author_facet | Buitrago Perilla, Omar Ferney Guzman Pineda, Jeiwerd |
author_sort | Guzman Pineda, Jeiwerd |
collection | DSpace |
description | The following business plan is aimed at the company Desserts De’Li, which produces and
sells desserts in the city of Bogotá with innovative products such as exclusive flavors
in the market, through which it seeks to implement innovation processes with new
proposals in presentations and in unique experiences. Nowadays desserts are
desired by people with distinctive flavors and innovative presentation, and the proposal
central is creating a customer experience through personalized service and
innovative with the possibility of providing a gastronomic experience where the user has the
alternative of making your own dessert or cake depending on the occasion, having at your disposal
all the ingredients and personnel are available to guide you in your process and thus achieve a
learning and at the same time a satisfaction from consuming what is made. |
format | Tesis/Trabajo de grado - Monografía - Pregrado |
id | repositorio.uan.edu.co-123456789-12130 |
institution | Repositorio Digital UAN |
language | Español |
publishDate | 2025 |
publisher | Universidad Antonio Nariño |
record_format | dspace |
spelling | repositorio.uan.edu.co-123456789-121302025-01-24T22:31:01Z Propuesta De Fortalecimiento Para La Empresa Postres De´Li Guzman Pineda, Jeiwerd Buitrago Perilla, Omar Ferney Postre Productos innovadores Cliente Dessert Innovative products Customer The following business plan is aimed at the company Desserts De’Li, which produces and sells desserts in the city of Bogotá with innovative products such as exclusive flavors in the market, through which it seeks to implement innovation processes with new proposals in presentations and in unique experiences. Nowadays desserts are desired by people with distinctive flavors and innovative presentation, and the proposal central is creating a customer experience through personalized service and innovative with the possibility of providing a gastronomic experience where the user has the alternative of making your own dessert or cake depending on the occasion, having at your disposal all the ingredients and personnel are available to guide you in your process and thus achieve a learning and at the same time a satisfaction from consuming what is made. El siguiente plan de negocios está dirigido a la empresa Postres De’Li, que produce y comercializa postres en la ciudad de Bogotá con productos innovadores como sabores exclusivos en el mercado, mediante la cual se busca implementar procesos de innovación con nuevas propuestas en las presentaciones y en experiencias únicas. En la actualidad los postres son apetecidos por las personas con sabores diferenciadores y presentación innovadora, y la propuesta central está en la creación de una experiencia al cliente mediante un servicio personalizado e innovador con la posibilidad de brindar una experiencia gastronómica donde el usuario tenga la alternativa de elaborar su propio postre o torta dependiendo de la ocasión, teniendo a su disposición todos los ingredientes y personal para que lo guie en su proceso y así lograr un aprendizaje y a su vez una satisfacción de consumir lo que se elabora. final Administrador(a) de Empresas Pregrado Presencial Monografía 2025-01-24T22:31:00Z 2025-01-24T22:31:00Z 2024-11-20 2025-01-24 Tesis/Trabajo de grado - Monografía - Pregrado Estudio de caso info:eu-repo/semantics/acceptedVersion http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec http://purl.org/redcol/resource_type/PIC http://purl.org/coar/version/c_b1a7d7d4d402bcce https://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/12130 Español info:eu-repo/semantics/openAccess http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 pdf application/pdf application/pdf application/pdf Universidad Antonio Nariño Administración de empresas Facultad de Ciencias Económicas y Administrativas Bogotá - Federmán instname:Universidad Antonio Nariño Aguilera, A., & Puerto, D. (2012). Crecimiento empresarial basado. Pensamiento & Gestión. Álvarez, A. A., Parrales, J. E., & Peñafiel, J. F. (2020). Nivel de impacto de la administración dentro de la gestión empresarial en las MIPYMES. FIPCAEC (Núm. 20) Vol 5, 91. Bancoldex (2024). Clasificación de empresas en Colombia. Proingra (2023). ¿Qué normas debe cumplir una panadería? Gerencie.com (2023, septiembre 13). Requisitos legales para la apertura de un establecimiento comercial. Recuperado de https://www.gerencie.com/requisitos-que-un-establecimientode-comercio-debe-cumplir-para-poder-abrir-al-publico.html La Barra. (15 de mayo de 2024). Obtenido de la revista La Barra. Recuperado de https://www.revistalabarra.com/es/noticias/marketing-alimentario-la-reinvencion-de-la-industriaen-tiempos-de-cambio Ferrell, O. C., Hartline, Michael D. (2012). Estrategia de Marketing Quinta Edición. Contreras S., Emigdio R. (2013). El concepto de estrategia como fundamento de la planeación estratégica. Pensamiento y Gestión. Valerio, Erik, (2019). Tópicos más importantes del estudio de casos. Estrategia empresarial I Porter, Michael E. (2009). Estrategia competitiva: Técnicas para el análisis de la empresa y sus competidores. |
spellingShingle | Postre Productos innovadores Cliente Dessert Innovative products Customer Guzman Pineda, Jeiwerd Propuesta De Fortalecimiento Para La Empresa Postres De´Li |
title | Propuesta De Fortalecimiento Para La Empresa Postres De´Li |
title_full | Propuesta De Fortalecimiento Para La Empresa Postres De´Li |
title_fullStr | Propuesta De Fortalecimiento Para La Empresa Postres De´Li |
title_full_unstemmed | Propuesta De Fortalecimiento Para La Empresa Postres De´Li |
title_short | Propuesta De Fortalecimiento Para La Empresa Postres De´Li |
title_sort | propuesta de fortalecimiento para la empresa postres de´li |
topic | Postre Productos innovadores Cliente Dessert Innovative products Customer |
url | https://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/12130 |
work_keys_str_mv | AT guzmanpinedajeiwerd propuestadefortalecimientoparalaempresapostresdeli |